dimecres, 5 de setembre del 2007

FEM EL PARTIT !!!!


Un cop més tenim la sensació de no poder exigir drets col·lectius com a poble. Ni tan sols poder per organitzar un partit amistós de futbol, ja que la Federació Espanyola de Futbol ho ha impedit. Després de la trista reacció dels nostres representants polítics per recolzar aquesta iniciativa, no podem renunciar a aquest dret ni tampoc justificar-nos davant d’aquest fet per la inoperància dels nostres dirigents. Per aquest motiu proposem realitzar un partit el 14/10/07 entre una selecció de catalans i una selecció de nord-americans. Els equips estaran formats per gent del carrer que vulguin fer un partit amistós. No es necessari que siguin jugadors professionals, sinó de gent que té la il·lusió de jugar amb els nostres colors de la senyera. Es tracta de celebrar un partit al marge de Federacions i organismes oficials, només realitzat per gent anònima que tenen com a il·lusió gaudir d’un partit d'una selecció de catalans.



Convidem a tothom (persones, entitats, associacions,etc...) per col·laborar i poder aportar idees i dur a terme aquest objectiu. L’esforç i la il·lusió de tots els que creiem en tindre una selecció farà possible aquest primer pas. Fer el nostre partit, el que desitgem, encara que ens ho hagin prohibit. Entre tots ho farem realitat.


email de contacte: elpartitdelpoble@gmail.com


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins aquí podíem arribar!!! Què és això de demanar permís per poder jugar un partit amistós de futbol??? Fins a quin punt ha arribat la submissió del poble català??? Em nego a acceptar que un país veí m'ho prohibeixi. Estic fart de la passivitat, l'anar fent i el conformisme dels dirigents que ens representen. Ha arribat el moment de plantar-se. De dir prou. De tirar pel dret. Si ells no ens ajuden, ens ho farem nosaltres.

Companys, compteu amb mi!

Pere Brunet

Anònim ha dit...

em sembla una idea fantàstica!
tot i així tant de bo poguéssim jugar el partit que estés prevís. si la cosa no anés així estaria molt bé això com a alternativa.
es publicaran novetats no?
gràcies!
carla SiP

Anònim ha dit...

Per fer costellades sempre estem a temps, deixeu-vos d'enganyar i penseu que tot això no deixa de ser política i una font d'ingresos pels malaïts federatius. Si us plau no feu mes mal a l'esport i no el polititzeu. VISCA CATALUNYA!!

Anònim ha dit...

Jejeje ben dit, però mes que els federatius son el plataformeros "pro seleccions catalanes" que cobren una pasta dels nostres impostos "1,2 milions de €" per poder col·locar als familiars de ERC. Vividors.....

Anònim ha dit...

VISCA CATALUNYA LLIURE ////
MARC-SABATES.COM
FUTBOL CLUB BARCELONA
NACIO CATALANA .

Anònim ha dit...

http://www.guarda-meta.com/2007/09/18/el-partit-del-poble/

Federico M. Winer ha dit...

http://www.guarda-meta.com ha publicado una entrada de este blog!

Saludos

Anònim ha dit...

A mi em sembla molt bona pensada. Inclús es podrien fer partits de totes les categories, començant pels més menuts fins al veterans, per tal de que hi hagues més participació i un ventall de public més gran.
Entre tots ho aconseguirem. No ens podem arronssar. Ja n'hi ha prou!!

Anònim ha dit...

Por que me habeis censurado el mensaje anterior?????
No sabeis dialogar y disentir??
Sois igual de fascistas que los fascistas. Una pena.
Por favor, respondeme por que has quitado mi mensaje anterior.

Anònim ha dit...

Si vols que t'expliqui perque he censurat el teu comentari, pots escriure un email i axí veuré amb qui parlo.

Gracies

Anònim ha dit...

¿¿A todos pedís el correo electronico o solo a los que no piensan como vosotros??
Conocer mi identidad te ayudaría a debatir mejor, y a argumentar mejor tus ideas??
O la finalidad es otra...